iklan

sahabatku

Rabu, 6 Mac 2013

MACOROON...Akhirnya kau menjadi juga.

Assalamualaikum.

Hari ini lepas sudah hajat dihati yang saya simpan lama sudah.
Mula nye memang tidak terancang langsung.
Pagi tadi lepas siapkan sarapan tetiba je teringat nak buat kukis ni.
berkobar-kobar lah pulak bila dah sampai seru.terus je merempit kat dapur.Dulu pernah juga buat sekali masa tengah hot meletop.Ramai dah buat sana sini tunjuk kukis ni macam-macam warna ade.Tapi saya buat tak menjadi skirt tak ade dan pecah atasnye keluar isi perut.


Akhirnya menjadi juga macaroon.Walaupun tidak secantik rakan-rakan blogger yang lain.Ini pun dah cukup gembira sangat bila elok kejadiannya.Lain kali boleh buat lagi.Biar sampai cantik dan bercolor maler gitu.
Untuk resepi saya ambil dari SINI.Terima kasih sebab sudi kongsi resepi nya.Mood malas nak tulis resepi jadi tengok gambar je ea..


.....jumpa lagi.....


2 ulasan:

  1. salam kak :) waaah dah okay la ni. at least ada kaki. saya pon frust kak dah 2 kali buat tak tak menjadi. sedihh je huhu . nak try lagi tapi cam fobia pulak hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. w'salam.sedihkan bila buat x mnjadi.jgn putus asa mgkin lepas ni hilang dah fobia.

      Padam

iklan