iklan

sahabatku

Sabtu, 8 Disember 2012

order yang lepas-lepas....


assalammualaikum

weeeee......bertemu kembali......
dah berminggu lamenye x bersiaran jangan mare ye kekawan...
nak kata sibuk x juga...kat rumah pun aktiviti biasa2 jer...musim cuti sekolah ni nk mengupdate blog ada lah kurang ckit...baru nak pegang sekejap je pc anak2 dah sibuk himpit... x sampai 15minit lagi....grrrr geramnye....asyik dia..asyik dia  jer....bila giliran ibu pulak.....HANGIN AKU...

banyak gambar order yang menunggu list....ada juga yang dah ter...padam......SORRY.....bebudak ni lah kalau dah berebut guna pc hanset ibu dia buat main...dah lah hanset cap ayam.....hahahaha....

pagi ni line clear...lepas solat subuh anak2 sambung tidur balik....cepat2 aku masak buat sarapan hubby pergi kerja.....dapat aku update blog...sambil santai2....kita intai2 order yang lepas...


                                         
                                           

puding milo dengan agar-agar santan untuk kak khaty dari kota masai...thank kak....



pulut kuning hiasan untuk adik shabiha saiha dari kota tinggi...katanya untuk sambut hari jadi ibu nya.



dan yang terbaru pulut kuning dan rendang daging berkat 70 bekas untuk sue dari taman perling.bekas yang colourfull ni sue sediakan sendiri dan hantar pada malam sebelum nya.....

                                        TERIMA KASIH SEMUA


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

iklan