iklan

sahabatku

Ahad, 27 Mac 2011

siapa nak benda ni.................?

assalammualaikum........
dan selamat berhari minggu
semoga anda berbahagia disamping orang yang dikasihi.
hari ini tak ada n3 masak-masak yang ada kali ini lain sikit.maklumlah baru dapat ni nak tunjuk pada anda semua siapa yang belum ada lagi boleh order yang dah ada tu kita layan gambar manalah tahu kot-kot anda nak order lagi hehehe promot.........
barang ni baru sampai semalam kiranya cepat juga dapat baru order 2hari lepas dah sampai.sebenarnya lama dah nak beli bendani.dah banyak kedai juga pergi tapi harganya tu macam kurang berkenan dengan barangnya apa orang kata tak berbaloi hishishis.....
tapi kali ini dah jumpa terus sambar apalagi order terus.berbaloi-baloi sebab kalau beli bendani boleh dapat 2 dengan beli kat kedai.nasib baik tak beli kat kedai kalau tidak rugi besar wo....
ya inilah benda yang saya maksudkan huhuhu........DIGITAL SCALE.....
harga hanyalah RM45.00 sahaja termasuk pos kan berbaloi-baloi....nak tahu kedai jual berapa RM 75.00 satu kan rugi kalau beli boleh dapat 2 set tau.......
kalau anda berkenan bolehlah order kat facebook RINA MOHD DOM.
best sangat dapat berkenalan orangnya pun peramah dan baik hati.terima kasih pada kak rina sambil berbisnes kongsi resepi lagi.huhuhu suka dah ramai usahawan wanita sekarangni.begitu juga dengan seluruh wanita yang berbisnes semoga anda semua maju dalam kerjaya masing-masing.

4 ulasan:

  1. Assalamualaikum. iss tak silap mokwo, mokwo beli benda nih kat tesco rege RM 19.90..mungkin lain brand..tapi so far ok2 jerr

    BalasPadam
  2. waalaikumsalam.....tesca mana? hehehehe.....

    BalasPadam
  3. wah, dah ada benda-alah ni, nmpknya semakin rajinlah di dapor ya, mesti lepas ni bnyklah menu2 sedap yg akan keluar.

    BalasPadam
  4. taklah kak ikut mood juga kekadamg tak masuk dapur langsung huhuhu....

    BalasPadam

iklan