iklan

sahabatku

Isnin, 14 Mac 2011

kek hari lahir.......siapa?

assalammualaikum......
bertemu kembali setelah sekian lama blog ini bersawang.......
selamat hari lahir saya ucapkan pada mr hubby yang ke........
kek ini buat semalam sambut hari lahir hubby pada 13.3.197....
sanggat berkobar-kobar hendak membuatnya seminggu juga puas berfikir kek apa nak dipersembahkan pada hubby.alhamdulillah walaupun sekadarnya menyambutnya kami sekeluarga bersyukur dipanjangkan umur dan kesihatan yang baik.oleh kerana hubby suka minum air nescafe saya pun buat kek chiffon kopi untuknya.dapatlah pujian yang ikhlas dari hubby.katanya rasa kek macam makan roti kopi MR MAMA kat kedai.kembang sekejap dapat pujian hehehe.....anak-anak pun suka rasanya biasa mereka makan krimje dulu tapi kali ini mereka makan kek sekali licin sekali potong.dengan tak sangka ada tetamu pula yang bertandang kakak dengan emak dapatlah sambut bersama keluarga.meriah sungguh jadinya walaupun buatnya sekadarnya.

bab dekor puas juga tonton YOUTUBE macam mana nk buat corak basket akhirnya jadi juga walaupun ada yang sumbing.hajat nak buat bunya ros tapi tak jadi-jadi penat jadinya.last-last buat bunga apapun asalkan jadi bunga hehehe....tapi tak ada lilin nak tiup lupa nak beli jangan marah tau sayang.....
bila time nak potong sayang pula kena potong dah buat cantik-cantik kena potong adoiiii.kalau macamni buat kek simpan jadi perhiasan boleh gitu.dan tolong abaikan yang ada kat belakang tu yer........resepinya nantilah kalau ada masa tenet slow sangat malas nak melayan.

2 ulasan:

  1. wah..! dashatnya..! dh terror buat kek sendiri, kalah akak tau, akak sendiri x pandai pun nk deco cntik cam tu.. THANIAH..!!!!

    BalasPadam
  2. alah kek biasa-biasaje.buat gatai-gatai tangan

    BalasPadam

iklan